Брад Пит и новата му приятелка Инес де Рамон не се

...
Брад Пит и новата му приятелка Инес де Рамон не се
Коментари Харесай

Любовта е повече от число за Брад Пит

Брад Пит и новата му другарка Инес де Рамон не се тормозят от разликата във възрастта. 59-годишният актьор и 30-годишната дизайнерка на бижута бяха видяни дружно за първи път през ноември 2022 година. Тогава те се появиха на концерт на Боно от U2, а след това стана ясно, че двамата имат връзка и Брад е изумен от Инес. Това, че сред тях има 29 години разлика, нямало значение за Пит.

" Брад и Инес си изкарват в действителност ужасно дружно. Тяхната връзка се усеща като уютна и игрива. Тя е огромен шлагер измежду приятелите на Брад и възрастовата разлика не е проблем за нито един от двамата. Той има повече сила от всеки път и те са разчувствани за това, което им следва ", разяснява източник на " Us Weekly ".

Инес де Рамон, която работи за марката за бижута " Anita Ko ", се раздели със брачна половинка си, звездата от " Дневниците на вампира " Пол Уесли. Брюнетката е приключила университета в Женева през 2013 година. Известно е, че Пит е бил женен два пъти - за Дженифър Анистън от 2000 до 2005 година, а по-късно за Анджелина Джоли от 2014 до 2019 година.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР